23 Aralık 2012 Pazar

Toyota’nın vizyonu nedir?





Hiçbir şey daha iyisi yapılamayacak kadar iyi değildir. Bu yüzden yaptığımız her şeyde sürekli gelişim hedefi ile çalışıyoruz. Bu sözler birer slogan veya duvara asıp unuttuğumuz misyon cümleleri değildir - İş yapma biçimimizin tanımıdır. Hatta bunun için kullandığımız bir tabirimiz de vardır: 'Kaizen'. 'Sürekli iyileştirme' anlamına gelen 'kaizen', mutlak kaliteye ulaşma çabamızda bizi yönlendiren temel ilkedir.
Ödün vermediğimiz kalite anlayışımızla yaşam kalitenizi artırıyoruz. Bunu bağımsız müşteri memnuniyeti araştırmalarında Toyota'ya sürekli yüksek not vermenizden biliyoruz. Bu durum, Toyota'nın Euro NCAP güvenlik testlerinde aldığı çarpıcı sonuçlarla da tescilleniyor. Hepsinden önemlisi, bunu biliyoruz çünkü aracınızı ilk satın alıp elinizden çıkarttığınız tüm süre boyunca memnun kalmanızı sağlamak en büyük hedefimiz.

Bunun sizin için anlamı şu: bir Toyota aracının sürücü koltuğuna oturup motoru her çalıştırdığınızda, içiniz yüzde yüz güvenle dolar. Bu güven, kullandığınız aracın en yüksek kalite ve güvenilirlik standartlarıyla tasarlandığını ve üretildiğini bilmenizden kaynaklanır. Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.
Hedefimiz sizin memnuniyetiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder